domingo, 7 de noviembre de 2010

Benet XVI visita Barcelona




 Vista general del interior de la Sagrada Família, durante la entrada del Papa, esta mañana.





La visita del Papa de Roma, Benet XVI, ha estat rigorosament seguida per quasi be tots els mitjans de comunicació.

"El Papa condena el aborto en una cerrada defensa de la familia tradicional"el periodico


Creieu que aquest seguiment tant mediatic s’ha centrat massa en les declaracions del papa respecte a l’avort  i els matrimonis homosexuals?
Opineu respecte aquesta qüestió i si voleu, expresseu el vostre punt de vista de la religió.



Robert Pruna (se que no és una aportacio al grup gaire original però és d'actualitat).

2 comentarios:

  1. Jo trobo adequada aquesta pblicació que as fet Robert perquè encara que la religió no sigui un tema estrictament relacionat amb la filo crec que és un tema d'actualitat i que el podem tractar aquí, al blog. Bé, jo no sóc creient, però crec que esdeveniments com aquests sempre van molt bé per les ciutats que els reben i també perquè a tot arreu hi ha molta gent creient, i que "la representació més important que té Déu a la terra" vagi al lloc on viuen ells o si més no a prop, és una cosa que els hi deu fer il·lusió, crec jo. Ara bé, el que no pot ser es que un esdeveniment com aquest que saben que aplegara tanta i tanta gent i que es talla transit a carrers tantes hores abans de que passi a l'hora de la veritat el "Papamòbil" passi a 40 km/h i tota la gent que hi havia allà hores abans esperant per veure el Papa només el vegin 1 segon i, encara si tenien una bona posició. En fi, la única cosa positiva que en trec JO de la visita papal a Barcelona és que tot el món hagi pogut contemplar el marevellós temple de la Sagrada Familia i la seva esplendor cosa que fins aquest diumenge, mai ningú ho havia pogut disfrutar.

    Ferran Mercader

    ResponderEliminar
  2. Estic completament d'acord amb en Ferran. Penso que per una vegada que el Papa es digna a venir a Barcelona, podria fer-hi una estada més llarga. A més que durant les entrevistes per TV3, molts ciutadans van coincidir amb tu Ferran: el Papamòvil anava massa ràpid, no tenies temps ni de fer-li una foto!

    Per altre banda, trobo correcte que vingués el Papa per celebrar la Misa de la Sagrada Famíla (pe rcert, és espectaular ara que l'hem vist per dins). El que no vaig trobar bé, és el que van fer ple de parelles d'homosexuals a la sortida de l'Església, ho trobo una falta de respecte molt gran.

    Clara Esquerra

    ResponderEliminar